Manieren om je facturen en ander digitaal verkeerd kunt doorsturen

ssl 29 Apr

Manieren om je facturen en ander digitaal verkeerd kunt doorsturen

Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat je facturen aan te laten komen. Tussen bedrijven door ontstaan namelijk steeds meer kanalen waarbij je kunt communiceren. Dus is het belangrijk dat deze kanalen wel veilig zijn door bijvoorbeeld een SSL te gebruiken. 

Skype

Je kan met andere bedrijven communiceren doormiddel van Skype. Skype is een relatief oude programma dat vaak gebruikt wordt voor zowel privé als voor business. Skype heeft daardoor ook voor elk een variant. Bij Skype kun je zowel bellen als videobellen. Ook is het mogelijk om een callcenter hierop in te richten waardoor de mensen die je bellen geen skype account nodig hebben maar het telefoontje komt wel binnen bij skype. Hierop kun je antwoorden via je headset. Ook kun je het gebruiken als een chat programma met je collega’s. dat is vooral handig als je documenten met elkaar wilt delen in plaats van via de mail. 

Zoom

Tegenwoordig wordt zoom ook veel gebruikt. Het voordeel van het gebruik van zoom is dat het niet nodig is om een account te maken. Je kan namelijk gebruik maken van zoom doordat je een code krijgt. Deze voer je in en je kan gelijk deelnemen aan een gesprek. Wel is er wat discussie wat betreft het gebruik van zoom als het gaat om privacy. Sommigen claimen namelijk dat zoom niet alle gegevens volledig beschermd en de kans op lekken nogal groot is. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld niet gebruikt voor scholen waarbij er een les is tussen een docent en leerlingen. Zoom werkt hier nog aan. 

In de toekomst wordt verwacht dat er nog meer programma’s ontstaan waarmee er gecommuniceerd kan worden. Zoals ook Slack voor bedrijven is. Omdat dit zo snel veranderd is het moeilijk om te zeggen wat de toekomst nog kan brengen als het gaat om programma’s. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *