Verwerking facturen

Factuur Control is gespecialiseerd in het elektronisch verwerken van inkomende facturen. Factuur Control maakt jouw inkomende facturen digitaal zodat ze direct in uw administratie komen te staan zonder dat je ze hoeft over te typen.
Wij verwerken je inkomende facturen digitaal. Onze dienst zorgt ervoor dat alle inkomende facturen gecontroleerd en geaccordeerd in uw financiële administratie komen te staan.

De voordelen van Factuur Control zijn:

 1. Nooit meer handmatig factuurgegevens over typen;
 2. Nooit meer facturen kwijt;
 3. Nooit meer facturen kopiëren en archiveren;
 4. Continu inzicht en controle over het verwerkingsproces;
 5. Op ieder moment wat de status van je facturen is;
 6. Facturen precies op tijd betalen.

Door de verwerking van facturen aan Factuur Control uit te besteden kan jouw bedrijf of organisatie gemiddeld 20% aan verwerkingskosten besparen. Voor veel organisaties is de verwerking van inkomende facturen een ondersteunend bedrijfsproces. Voor Factuur Control is het een deel van onze core business. Het verwerken van facturen via ons levert dan ook vele voordelen op. Door facturen via FactuurControl te laten verwerken realiseer je een gemiddelde besparing van 20%.

De werking:

 1. Inkomende facturen komen binnen in een postbus die speciaal voor jou is aangemaakt;
 2. Met behulp van scanning en herkenning worden facturen gedigitaliseerd en worden alle noodzakelijke factuurgegevens van de facturen uitgelezen;
 3. Via een beveiligde Internet verbinding kunnen de gedigitaliseerde facturen worden gecontroleerd en geaccordeerd. Hier kan je indien nodig ook de boeking van de betreffende factuur invoeren;
 4. Zodra de facturen goedgekeurd zijn worden ze direct in een financieel systeem geïmporteerd. Van hieruit kun je de betalingen uitvoeren.
 5. Factuur Control slaat de facturen digitaal op. Deze wijze van opslag is door de belastingdienst goedgekeurd.